Üdv!

Az oldal átalakult elköltözött egy fizetős tárhelyre.

További infókat itt találsz!

Covery: v1

Covery 2011.05.28. 12:36

Már csak 2 nap!

Covery: v2

Covery 2011.05.27. 14:07

Már csak 3 nap!

Covery: v3
null

Urgod-tól kaptam az infót, hogy most miután kijött az 1,6, 10perc sem telt el és érkezett 1,6,1-es frissités. Ebben még nem orvosolták azt a bugot, ami a következő. Dobj el valamit,majd vedd fel...akárhányszor! XD

Nem baj. Én akkor is örülök az új update-nek és várom hogy kiforrott legyen.

Full lista az 1,6-os frissítésről (néhány kevésbé fontos dolgot kihagytam)

+ A Nether ezentúl a multiplayerben is megtalálható
+ Craftolható térkép
+Bizonyos éghajlaton a földből kinövő fű (a magokat a búzához ezentúl, csak innen lehet kapával kiszedni, a normál földről többé nem lehet gyűjteni)
+ Added hatches (ez most nyílás vagy tolóajtó nem tudom eldönteni, majd meglátjuk)
+ A gombák terjednek, tehát tenyészthetőek,de nagyon lassal
+A szerveren nagyobb látótávolságot is be lehet állítani
És a fixek

-Solid block-ot a legfelső szintre nem lehet lerakni
-Ha beragad egy játékos egy bug miatt, akkor azok ki fognak „csúszni” a legközelebbi nyilásig (ez sztem hatalmas up!!!, hányszor haltunk meg így)
-A booster track még gyorsabban lök meg
- A tűz lassabban terjed majd és nem ég a végtelenségig (kérdés akkor, hogy a tűzhely most működni fog-e)
- Ha multizunk és valaki a szemünk elött dolgozik, látni fogjuk, ahogy töri össze a block-ot
- A dispenser (adagoló) hangra is adagol és most már multiban is működik .(miért eddig nem?)
- Az ajtók hangját akkor is hallod multiban ha más nyitja ki
- A hanglejátszó már több mint 15 dalt tud.
- Javítva lett a memória hiba miatti kifagyások. (kíváncsi leszek a fekete halál ez-e?)
- A 3D vizuális bug-jait is javították
- Kijavította a játékos halálakor beállított „halál” képernyőt, mert az néha azonnal eltünt
- A achievement színe néha olyan lett mint az égé és így nem látszott rendesen, ez is javítva lett.
- Javítva lett az a trükk amikor a pc-n átalítod a rendszer időt és ezt észlelve a játék turbó módon felpörög, hogy utolérje magát… ez pedig poén volt
- Javítva lett, hogy gyors grafikára állítva az esőnek nem volt hangja
-Mégjobb támadás animáció
- Javítva a játékos forgása mikor betölt egy új mentést. (mi van???? ezt nem értem) 
- A nyílvessző fizikája is javítva lett, főleg amikor az ablakon lő be valaki és amikor pl nádat lő vele az ember
-Javítva lett az a bug is amikor a játékos bányászás közben kiesik a ritmusból és a blokk nem törik szét!
- Sajnos az alámerült hajók nem fognak többé turbó gyorsan feljönni a felszínre… akkor a liftnek lőttek
- Javítva, hogy ha a hajóra homok esett akkor az egy lemerülő effectben megmaradt
- A játék már nem omlik össze, ha a Nether-ben egy járműre vagy állatra ülünk
- Ha egy állaton lovagolva leesel, most már te is sérülsz
- Javítva. hogy az adagoló néha átlő a falakon
- A tűz nem terjed a sarokban tovább (tehát gondolom nem kanyarodik be) 
- Javítva a kaktusz mellé rakott „fél” ajtó bug!
-Javítva, hogy túl sokáig tart a farmot felásni
- A kerítés néha láthatatlan volt és nem adott lépés hangot ha rajta lépkedtünk, ez is javítva
- A tűz valamikor a levegőben egy láthatatlan blokkon égett
- A gombák sötétben bárhová telepedhetnek 8lehet farmot csinálni)
- Javítva, hogy a nyíl túl erős multiban.

Még van egy csomó de most erre volt időm és átfutva ezek a fontosabbak. Egy halom multipalyer javítás is van. Ezeket már sokan vártuk.  És ne feledjétek, már csak 4 nap! XD

Covery 2011.05.25. 09:28

Minecraft 1,6 trailer

Nem,nem emiatt számoltam vissza,de ez is nagyon fontos, főleg, hogy 78db különböző frissítések lesznek elérhetőek! Most igazán érdemes megvenni a játékot! Íme egy trailer:

Covery 2011.05.23. 09:02

Már csak 4 nap!

Covery: v4

Covery 2011.05.23. 09:01

Már csak 5 nap!

Covery: v5

Covery 2011.05.23. 09:01

Már csak 6 nap!

Covery: v6

Covery 2011.05.23. 08:55

Már csak 7 nap!

Covery: Visszaszámlálás
Tegnap este megérte későig fennmaradni.

Végre eljött az a szép pillanat, amikor kicsi országunk is belépett a sorba és mi is vásárolhatunk, ha arra alkalmas bankkártyát használunk és elérhetjük az Android Market összes alkalmazását.

Első tevékenységemnek vásároltam is egy 128Ft-os alkalmazást, egy nagyszerű 3D-s játékot.... :)A játék neve egyenlőre titok, ugyanis ez lesz a következő videó alanyom, ha minden igaz.

Íme pár kép amit én készítettem az éjszaka. Mint láthatjátok nem is drága, főleg ha az appstore-hoz hasonlítom...és azt nézem, hogy 15 perc kipróbálási garancia van minden megvásárolni kívánt alkalmazásra. Ha hibásan működik, vagy csak egyszerűen nem azt kaptad amit vártál, nyugodtan klikkelj a "refund" gombra és nem vonják le a pénzt a számládról, csak törlődik az alkalmazás. Ez aztán az igazi királyság, ugyanis a legdrágább alkalmazást is rizikó nélkül le tudod tölteni. Egyszerűen szuper. Most már mindenki teljes értékű android arcnak érezheti magát!

Hogyan használhatjuk a fizetős Marketet? Válasszuk ki a megvásárolni kívánt alkalmazást, majd kattintsunk a “Buy” gombra. Ha már vásároltunk a Google Checkout rendszerében, akkor a megadott kártyaszámmal ki is fizethetjük az alkalmazást, csak a képernyő alján található “Buy now” gombra kell kattintanunk. Amennyiben első alkalommal vásárolunk a Google-től, akkor a “Select payment method” menüpont kiválasztása után, adjuk meg bankkártyánk adatait, majd nyomjuk meg a “Save” gombot. Ekkor a keresőóriás ellenőrzi adataink hitelességét (előfordulhat az is, hogy 3-500 Ft-ot leemelnek a számlánkról, de ezt az összeget később jóváírják), s ezután megvásárolhatjuk a kívánt programot. Vásárlásaink során előfordulhat, hogy a valójában fizetett összeg némileg eltér majd a Google által, forintban megjelenített értéktől, mivel a keresőóriás az eladó által meghatározott devizában, aznapi árfolyamon terheli a bankszámlánkat.

Jah, és mostantól akár 4Gb-os alkalmazások is felkerülhetnek a market-re. Hajrá!

Miért jó az, ha az embernek androidos készüléke van? Tényleg csak azért, hogy a plafonon keresztül nézhetjük, hogy hol vannak a csillagok? Frászt!!! Itt van egy hatalmas stratégiai játék, ami ízig vérig megdolgoztatja a legnagyobb stratégák agyát is...Hajrá arcok!

Covery 2011.05.02. 14:27

Darkwhite a farkas fun!

Darkwhite barátunknak nagyon bejöttek a Minecraft farkasok, olyannyira hogy elkezdtek nála szaporodni. Szerencsére pont kéznél volt a fraps és meg is örökítette a paranormális "jelenséget".

De a storynak nincs itt vége, ugyanis a farkosok is annyira megbarátkoztak Darkwhite-al, hogy közösen megnézték a Diszkópatkányok című filmet és begyakorolták a következő jelenetet! So cute!

Kicsit elhanyagoltam a blogot a hetekben,de erre nyomós okom volt. Ugyanis nyaraltam! Pár dolog történt Minecraft ügyben, szóval hétfőn bele vetem magamat a videó készítésbe. Köszi mindenkitől a türelmet.Vannak egyébb terveim is,de azok meglepetések. ;)
Nem vagyok egy baba videó nézegetős alak, de ezt nem lehet kihagyni. A pici azon lepődik meg, hogy anyukája kifújja az orrát! Nagyon komoly kiskrapek! XD
Ha ma sokan úgy ünneplik a húsvétot, hogy nyálas lózungokat szónokolnak, gondoltam én nem fogok édibédi nyuszikat kirakni, csak azért hogy felüljek ennek a hullámnak.
Cserébe itt egy szuper videó,melyet az ilyen pillanatokra tartogattam. :)

Néha van, hogy későn érek haza és hát reggel nehézkesen megy a kelés.
Vergődök sokáig, forgok az oldalamra,de végre egy lelkes barkácsmester megfejtette a problémát. Íme egy megoldás erre a problémára!


Ez az epizód a E03 - Ha elindul a vonat,tulajdonképpeni kiegészítése,ahol elsősorban a redstone igényes bekötésével foglalkozom és A - B pont közötti egyszerű oda-vissza működő booster építésével! Semmi sallang, csak a lényeg!

Nagyon sokszor vettem részt unalmasabbnál unalmasabb prezentációkban, de mikor megláttam ezt a videót, tudtam, hogy ezután minden még vérszegényebb lesz! Sebaj! Lehet a Hyundai-os srácoktól tanulni!

Nem rég osztották meg ismerőseim ezt a videót velem! Mivel a tesztalannyal volt már dolgom a házunk hátsó udvarán, ezért is ragadt meg elsőre. Ha valamit tesztelni és bemutatni kell, akkor ezek a fiúk tudják hogyan kell csinálni! Hatalmas Like!
Figyelem! Ajánlott az 1080p-s felbontás! ;)

Tesztgép adatai:
Rendszer: Win7 32bit
Processzor: Intel Core2 Duo 3,0GHZ
Memória: 2Gb Ram
Videó kártya: Nvidia GeForce 9800 GT 512Ram

Arra emlékeszem, hogy egyik nyári szünet alatt, láttam egy cirkuszos dokumentum filmet és annyira megtetszett a dolog, hogy közel 2 óra alatt megtanultam, rendesen 3-4 dologgal zsonglőrködni. Sok szétlapított narancs meg alma bánta , de továbbra is úgy gondolom megérte. Viszont amit ezek a srácok művelnek az már sok...

Covery 2011.04.08. 14:22

Afférom a speedshop-al

Ki ismeri a fent említett céget?

Én rengeteget vásároltam már tőlük főleg a telefonhoz tokokat, usb kábelt stb... Történt ma, hogy végre rászántam magamat, hogy vissza viszem a nemrég vásárolt 2000 pengős tokot, ugyanis halványan egy fekete teglalap foltot hagyott a Galaxy Tab-om fehér hátlapján. Nem örültem, gondolom ezt nem kell külön részleteznem...! Na mindegy,ez van,lássuk mit fognak mondani. Korán oda mentem, dolgom van még, nem akartam sorba állni.

Szóval irány egyenesen a garanciális ügyek és előadtam bánatomat. A srác figyelmesen hallgatott, hosszan megvizsgálta a dolgot és a kötelező keménykedés után rá is tértünk a tárgyra, mégpedig hogy hogyan képzelem a kompenzálást. Ők egy hátlap védő ízét ajánlottak, én meg inkább egy komoly tokra gondoltam. A főnök rábólintott és őszinte mosollyal az arcomon mentem utamra. Tanulság? Csak tisztességes raktárral rendelkező boltban kell vásárolni és ennyi.

Régóta gondolkodtam azon, hogy más irányba is el lehetne ezt a blogot vinni, hogy ne "csak" a Minecraft legyen a téma. Most meglépem ezt a döntésemet és íme egy régóta dédelgetett ötletet láthattok, a Covery Film ajánlóját a Covery Filmes Kalandjai-t. Hát, Enjoy!