Nincs mit ehhez hozzá fűznöm! Én kipróbáltam és működik, bár voltak kisebb balesetek melyben vagy 300 szivet vesztettem összesen....

Egyébként halkan megjegyzem, hogy egy nagyobb szabású videó sorozat van készülőben. Aki twitteren követ már sejthet belőle valamit és hála pár jó fej emberkének, nem kell egyedül megvalósítanom! Többet most nem árulhatok el,de remélem nagyon ütős lesz és nagyban különbözik majd azoktól a videóktól amikhez hozzá szoktatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://covery.blog.hu/api/trackback/id/tr182643799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2011.02.07. 14:21:23

1-2 napja láttam ehhez hasonlót... csak ott egy Minecart-ot told a srác 4 TNT elé, ami ellőtte őt a francba... azonban mégse a francba, mert miután elfogyott a lendülete és elkezdett zuhanni, egy torony pontos közepébe, egy 2x2-es medencébe esett. :D Hihetetlen precízek!

Dark White · http://darkwhite.blog.hu/ 2011.02.07. 16:56:32

Hú ez nagyon állat! Bemutatod majd hogy hogyan kell ilyen vizes robbanós kilövőállást csinálni??? Mármint ugye nem csak ilyet lehet....

Covery 2011.02.08. 08:09:46

Lehet másmiet is,persze. Majd ha időm engedi készül erről is,csak most gőzerővel az új videón dolgozom(unk).
süti beállítások módosítása