Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Talán többen tudjátok, hogy egyszerre általában 2-3 projekten dolgozom a hétköznapi tevékenységeim mellett, így kicsit furcsa ritmusban jönnek a videók!

De ne csüggedjetek vagy ha utáltok akkor ne reménykedjetek, mert holnap reggel ha felnéztek a blogra egy szemet gyönyörködtető, mindenki,ismétlem, mindenki számára hasznos igazi, ízig vérig tutorial videót találtok hmaanyamaaamm témában. :P Szóval az, hogy miröl is lesz szó a videóban, megtudjátok holnap.
Addig is jó bányászást és ne feledd, ha sistergést hallasz a hátad mögött akkor az nem biztos, hogy a vízforraló....

ps.: Ez az üzenet azoknak szól akik végig olvassák figyelmesen a postjaimat. Hamarosan nyeremény játék lesz, ahol is egy igen komoly dolgot lehet majd nyerni, persze kell is tenni érte. Szóval billentyű ujjaitokat ropogtassátok, melegítsétek mert szükségetek lesz rá!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://covery.blog.hu/api/trackback/id/tr342667348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

darkomen666 2011.02.17. 15:12:04

hmmm... felcsigázódtam a nyereményjáték hallatán...

Auditore 2011.02.17. 17:54:26

ha sistereg már ami mögötted van az má rég rossz.
süti beállítások módosítása